Имате въпроси? Свържете се с нас на телефон: 0888 731 731 или 0888 544 632

neshtoto

ПРОМОЦИИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ


Общи условия


МОЛЯ, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ САЙТА, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО УСЛОВИЯТА. КАТО ОСЪЩЕСТВЯВАТЕ ДОСТЪП И ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ САЙТ, ВИЕ ПРИЕМАТЕ БЕЗУСЛОВНО И БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ ТЕЗИ УСЛОВИЯ.
Настоящият текст съдържа Общите условия, съгласно които ЕТ "Албена Кифева- Техник Маркет" предоставя своите Услуги на потребителите си посредством Интернет магазина сайта www.technik-market.com Тези условия обвързват всички потребители. С поръчката на стоки от www.technik-market.com Потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

ЕТ Албена Кифева – Техник Маркет е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к Люлин 316; вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 121256114, телефон за контакт +359 888 544 632,
Регистрация
Регистрацията в сайта НЕ е задължителна и е доброволна и безплатна. Сайтът може да бъде разглеждан от ползвателите свободно без регистрация. Регистрацията е необходима само при ползване на определени функционалности на сайта.

Регистрация на сайта може да бъде направена както от съответния раздел за регистрация на нови потребители, така и по време на поръчка в случай, че нямате такава и не сте влезли в системата със своите потребителско име и парола.

При регистрация от раздела за нова регистрация на потребител е необходимо да въведете задължително e-мейл адрес и парола. И-мейл адресът служи за потребителско име и чрез него може да се идентифицирате в системата.

За създаване на регистрация по време на поръчка е необходимо отметката "Желая да ми бъде създаден профил с посочените по-горе данни" да бъде маркирана. При този случай на въведения във формата за поръчка e-мейл адрес ще бъде изпратена автоматично генерирана парола за достъп, която след това може да бъде променена от профилната страница.
Защита на личните данни

Плащане
Поръчаните стоки от сайта могат да бъдат платени по следните начини:
• Плащане в брой при доставка на адрес (Наложен платеж): Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката.
• По банков път: Заплащате стоката с банков превод към наша банкова сметка, публикувана в информацията за Вашата поръчка или в Проформа фактурата, която ще получите по е-мейл. Когато извършвате плащане по банков път, като основание за плащането, посочете номера на Вашата поръчка!

Онлайн покупка на изплащане
Всеки ползвател, който желае да закупи чрез онлайн магазина стока/и на изплащане следва да кандидатства пред банка или финансова институция за отпускане на кредит.


Доставка
Доставката се извършва с куриер от понеделник до събота с изключение на официалните празници.

Срокът за окомплектоване на поръчката е от 2 до 7 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от вносителя на дадения продукт. В някои случаи срокът за доставка може да се увеличи, за което ще бъдете своевременно уведомени.

Цената на доставката се изчислява автоматично на база продуктите в количката и адреса за доставка на пратката. Генерираната цена за доставка е ориентировъчна и подлежи на корекция в случай, че дадени стоки от поръчката могат да бъдат окомплектовани заедно.


Гаранционни условия
Всички стоки предлагани в Техник Маркет са нови. Осигурява се гаранционен и следгаранционен сервиз на предлаганите продукти. Гаранционният срок е посочен за всеки продукт и е съобразен с гаранционните условия на производителя. При необходимост от гаранционен ремонт, клиентът е длъжен да представи гаранционна карта.
Политика на връщане
Като потребител, Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 (четиринадесет) РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и стоката е във вида, в който е получена и при условията по чл.55 от ЗЗП. При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.